
Banketimenüü
Suupisted ja salatid serveeritakse üldlaual
Suupisted
Arancini Sitsiilia pallid spinatiga
Praetud camembert juust marjakastmega või juustupallid dipikastmega
Guacamole näkileivaga
Pasteet sibulamoosiga
Juustuvalik puuviljadega
Singirullid juustu-küüslaugu täidisega
Köögiviljavalik jogurti kastmega
Lihavalik (kana nagitsad, kanašašlõkk, vürtsikas seafilee, lihapallid tomatisalsaga)
Kalavalik (tuunikala tataki, minivarras tiigerkrevettidega, lõhe ja niiluse ahveni varras tartar kastmega, lõhe carpaccio wakame salatiga)
Salatid
Mozzarella salat prosciutto ja balsamikuga
Grillitud peet pirni ja kitsejuustuga
Kasukas heeringaga
Kartulisalat (lihavaba)
Pearoog (1 roog valimiseks)
Jõuluvorstid või pikitud ahjuseapraad ploomide ja aprikoosidega, meekapsa- ja ahjukartuliga
Grillitud lõhe köögivilja ratatouille'ga
Kanašnitsel sidruni ja parmesaniga
Seapõsed kartulipüree- ja ploomikastmega
Magustoit
Majakook/dessertide assortii










